Martinez op zijn hoede voor Grieken: "Echte strijders"

25 maart 2017, 13:37

Het Nederlands elftal speelt zaterdagavond een belangrijke pot in de WK-kwalificatie, maar dat geldt ook voor de nationale ploeg van België. De koploper van Groep H neemt het op tegen nummer twee Griekenland, dat slechts twee punten achterstand heeft op De Rode Duivels. Bondscoach Roberto Martinez is dan ook op zijn hoede.

De Spaanse coach kan zaterdag geen beroep doen op Eden Hazard, Thomas Meunier en waarschijnlijk ook niet op Kevin De Bruyne. Met name het gemis van Hazard en De Bruyne is zwaar voor de ploeg, weet de coach. "In de zes wedstrijden dat ik hier trainer ben, hebben ze al een grote rol gespeeld. Het zijn essentiële spelers, maar je moet dit aanvaarden. Blessures horen bij het spel. Dit is een kans voor de andere spelers om zich te tonen. Ook zij hebben goed gewerkt en zijn goed bezig bij hun clubs", zegt Martinez tegen Sporza.

De oefenmeester verwacht een moeilijk duel. "De belangrijkste troef van de Grieken is hun mentaliteit. Het zijn echte strijders. Ze hebben ook al een tijdje dezelfde coach en behaalden de laatste tijd al goeie resultaten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen