Deschamps: "Nooit gedacht dat we niet gingen winnen"

26 maart 2017, 11:19

Frankrijk won zaterdagavond met 1-3 van Luxemburg in de WK-kwalificatie. Bij rust gingen de ploegen de kleedkamer in met een 1-1 tussenstand. Desondanks heeft bondscoach Didier Deschamps nooit gedacht dat zijn ploeg puntenverlies zou lijden.

Deschamps stelde in gesprek met L' Equipe dat het niet makkelijk was tegen Luxemburg, maar dat had hij dan ook niet verwacht. "Of ik me zorgen heb gemaakt? Nee. Geen enkele wedstrijd in deze groep is gemakkelijk. We openden de score, dat is altijd een goede zaak. Daarna kregen zij een strafschop toegewezen, maar ik heb de beelden teruggezien en er gebeurde niks. Gelukkig maken we na rust vrij snel het tweede doelpunt", zegt de bondscoach, die blij was dat Olivier Giroud scoorde. "Ik heb veel met hem gesproken. Hij weet dat hij niet zijn beste seizoen ooit speelt en had daarnaast een lichte blessure. Toch scoort hij."

De bondscoach zag Nederland op bezoek bij Bulgarije met 2-0 onderuit gaan. "Het is altijd goed als je directe concurrenten verliezen terwij je zelf wint. Maar we moeten niet vergeten dat Bulgarije nu op negen punten staat. Onze volgende wedstrijd tegen Zweden gaat heel belangrijk worden", aldus Deschamps, die nog een oefenduel met Spanje op het programma heeft staan. "We gaan in ieder geval niet hetzelfde spelen als tegen Luxemburg. Ik wil zo veel mogelijk spelers speeltijd geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen