Maaskant: "Natuurlijk gevraagd naar ontslag De Koning"

26 maart 2017, 12:54

Robert Maaskant werd zaterdag aangesteld als de nieuwe trainer van Go Ahead Eagles. Hij volgt de eerder die week ontslagen Hans de Koning op. Maaskant begrijpt dat er vragen worden gesteld bij een trainerswissel zo laat in het seizoen.

Naast Go Ahead Eagles kon Maaskant er ook voor kiezen om trainer te worden bij SV Spakenburg. "Maar toen ik het telefoontje van Go Ahead Eagles kreeg wist ik gelijk dat ik het leuk vond om dat te gaan doen. Ik blijf zeker ook realistisch. We weten dat het ongelooflijk moeilijk gaat worden om te doen", doelt hij bij De Tafel van Kees op zijn opdracht om de Deventenaren in de Eredivisie te houden.

Maaskant vond zoals de meesten de beslissing om De Koning te ontslaan in eerste instantie vreemd. Het was dan ook één van de vragen die hij stelde in gesprek met de clubleiding. "De club heeft daar redenen voor gehad. Ik heb zelf heel goed contact met Hans. Dit is gewoon een alles-of-niets-poging. Zo werkt het dan in de voetballerij. Er waren een aantal processen binnen de club waarvan men dacht dat het niet meer goed zou komen met Hans. Toen werd ik gebeld", geeft hij uitleg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen