Stuivenberg haalt uit naar Mourinho: "Het is schandalig"

26 maart 2017, 13:35

Albert Stuivenberg vindt dat José Mourinho verkeerd gehandeld heeft ten tijde van het ontslag van Louis van Gaal bij Manchester United. Hoewel de Portugees altijd zei een goede band te hebben met de Nederlandse trainer, vertelde hij hem niets over zijn gesprekken met United.

Stuivenberg, destijds assistent-trainer bij Manchester United, onthult dat Van Gaal in de catacomben van Old Trafford op de hoogte werd gesteld van zijn ontslag. "En een paar minuten later stond het al in alle media. Dat is natuurlijk bizar", vertelt de huidige trainer van Racing Genk bij De Tafel van Kees. Mourinho werd vervolgens gepresenteerd als opvolger, terwijl de Portugees nooit tegen Van Gaal gezegd had dat hij benaderd was voor de baan.

De manier waarop dat ging noemde Stuivenberg schandalig. "Vooral hoe hij communiceert. Ik kan me voorstellen dat je geïnteresseerd bent wanneer je door Manchester United wordt benaderd. Maar als je zogenaamd 'bevriend' bent met iemand, kan ik me heel goed voorstellen dat je denkt: Ik wil daar op een goede manier uitkomen met Louis. Dat zou ik doen, maar misschien ben ik in dit wereldje wel heel naïef.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen