Vermeij herstelt goed, geen visum voor spelers Burkina Faso

26 maart 2017, 13:55

Vincent Vermeij scheurde onlangs zijn achterste kruisband af. De revalidatie verloopt goed, zo meldt Heracles Almelo via de officiële kanalen. De aanvaller koos ervoor om niet te laten opereren, maar werkt nu dagelijks in Zeist aan zijn herstel.

In plaats van opereren wil Vermeij het gewicht optrainen, iets wat bij teamgenoot Mark-Jan Fledderus ook goed heeft gewerkt. "Ik kan nu alweer veel meer dan ik had gedacht. Ook volgens de begeleiders gaat het heel goed. Ik ben tot nu toe heel blij met de keuze voor optrainen. Over een tijdje wordt bekeken of deze keuze definitief de juiste was of dat er in het slechtste geval alsnog een operatie moet volgen. Maar ik heb er een goed gevoel over", zegt de aanvaller.

Burkina Faso

De oefenwedstrijd tussen Nigeria en Burkina Faso is afgelast, zo maakt de voetbalbond van Nigeria zondag bekend. Het duel stond voor maandag in Londen op het programma. Omdat maar liefst zeven spelers van Burkina Faso geen reisvisum kunnen krijgen, werd besloten om het niet door te laten gaan. Volgens de Nigeriaanse bond ligt het aan het feit dat de spelers te laat waren met het aanvragen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen