Veel lof voor debuterende Mbappé: "Zeer indrukwekkend"

26 maart 2017, 14:53

Kylian Mbappe maakte zaterdagavond zijn debuut voor Frankrijk tijdens het WK-kwalificatieduel met Luxemburg (1-3 winst). Het talent van AS Monaco kwam twaalf minuten voor tijd in het veld voor Dmitri Payet. De 18-jarige speler maakt al weken indruk op zowel zijn ploeggenoten en de buitenwereld.

"In Engeland wordt overal over hem gepraat", zegt ploeggenoot Hugo Lloris tegen ESPN. "Hij is heel volwassen voor een speler van die leeftijd. Dat is een heel goed teken voor de toekomst. Als hij hard blijft werken en veel voor het team blijft betekenen dan gaat hij een mooie carrière tegemoet." 

Ook Fabinho, teamgenoot van Mbappé bij AS Monaco, is lovend. "We weten dat hij bij ons gaat vertrekken. Is het niet vandaag dan is het wel morgen. Hij vertrekt naar een club als FC Barcelona of Real Madrid. Zowel binnen als buiten het veld is hij zeer indrukwekkend. Het is niet makkelijk om op zo'n jonge leeftijd al beslissend te zijn", vertelt hij aan Chuteira.

Zelf wilde Mbappé niet te veel op de zaken vooruit lopen. "Als je wordt geaccepteerd door grote spelers als deze, dan is aanpassen makkelijker", doelt hij op de complimenten van zijn teamgenoten bij Frankrijk. "Maar ik ben een jonge speler tussen de grote namen. Dus ik luister en leer van hen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen