Groep F: Engeland rekent zonder problemen af met Litouwen

26 maart 2017, 20:02

Engeland lijkt zonder al teveel problemen op weg te zijn naar het wereldkampioenschap in Rusland. In eigen huis werd er met 2-0 gewonnen van Litouwen, waardoor de Britten hun koppositie verstevigen. De ploeg heeft nu dertien punten uit vijf wedstrijden.

De keuze van Gareth Southgate om routinier Jermain Defoe gewoon te selecteren en in de basis te zetten, pakte goed uit. Na dik twintig minuten vond Raheem Sterling de spits met een lage voorzet, voor wie het vervolgens een koud kunstje was om af te werken.

Engeland domineerde, maar sloeg pas halverwege de tweede helft opnieuw toe. De net voor Defoe ingevallen Jamie Vardy. De aanvaller kreeg de bal slim doorgetikt door Adam Lallana en rondde daarna beheerst af. Een andere invaller, Marcus Rashford, had in de slotfase de score nog verder op moeten vijzelen, maar faalde in de afwerking. Het kon Engeland uiteindelijk weinig deren en kan nog altijd pronken met het feit dat ze nog geen een tegengoal hebben moeten incasseren tijdens deze kwalificatiereeks. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen