Groep E: Denemarken profiteert niet van Poolse overwinning

26 maart 2017, 22:41

Polen heeft zichzelf een uitstekende dienst gewezen. Op bezoek bij naaste belager Montenegro won de koploper van groep E met 1-2. Hierdoor heeft het ineens een gat van zes punten geslagen met de rest. Denemarken wist Montenegro namelijk niet te passeren. Het bleef in Roemenië op 0-0 steken.

Montenegro - Polen 1-2

De wedstrijd in Montenegro stond niet bol van het goeie voetbal en uitgespeelde kans. Er gebeurde vooral voor rust ontstellend weinig. Toch viel er een doelpunt te bewonderen en die kwam - niet heel verrassend - uit een vrije trap. Robert Lewandowski legde de bal zeer fraai over de muur en zorgde zo voor de 0-1. Montenegro moest komen en wist bij zijn eerste echt grote mogelijkheid direct voor de gelijkmaker te tekenen. Stefan Mugosa ontliep de buitenspelval en kopte uitstekend binnen. Toch ging Polen nog met de zege aan de haal. Lukasz Piszczek lobte de bal via de paal over de lijn. 

Roemenië - Denemarken 0-0

Denemarken begon niet al te best tegen Roemenië dat de beste kansen kreeg. Toch waren de bezoekers een paar keer gevaarlijk via onder andere Christian Eriksen. De beste kans was kort na rust er voor Mathias Jørgensen, maar de voormalig PSV'er mikte naast. Even later gaf hij nog bijna een doelpunt weg aan de andere kant, maar Kasper Schmeichel lette goed op. Het bleek in de tweede helft allemaal om hem te draaien, want in de slotminuut kreeg hij een niet te missen mogelijkheid. Toch schoot de verdediger vanaf een meter of twee hoog over.

Eerder vandaag:

Armenië - Kazachstan 2-0 (Aras Özbiliz en Henrik Mkhitaryan)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen