Ronald de Boer: "Ik denk niet dat Frank het gaat doen"

27 maart 2017, 17:07

Frank de Boer behoort tot het lijstje met kandidaten voor de opvolging van Danny Blind. Tweelingbroer Ronald de Boer denkt echter niet dat de voormalig trainer van Ajax en Internazionale op dit moment zou instappen bij Oranje.

Tegenover AD Sportwereld geeft Ronald de Boer zijn mening over zijn broer als eventuele opvolger van Blind. "Hij zou geschikt zijn, maar ik denk niet dat hij dat gaat doen. Het afbreukrisico is nogal groot en het lijkt me dat Frank dagelijks met een team wil werken. Om iets op te bouwen. En parttime, dat lijkt me ook niks voor hem."

Ronald de Boer denkt dat Louis van Gaal de droomkandidaat is voor de KNVB. "Maar ik zou hem adviseren het niet te doen. Dan is Henk ten Cate dus een optie", zegt de tv-analyticus. "Iemand met charisma, die international gelouterd is en van aanvallend voetbal houdt. Zet er dan een oud-speler al Ruud van Nistelrooy of Mark van Bommel naast", zegt Ronald de Boer, die ook wel een buitenlander voor de groep wil zien. "Maar dan wel één die ook van het aanvallende voetbal is. Dan zou een Duitser kunnen zijn. Of een Argentijn of een Spanjaard."

Lees ook: tien kandidaten om Danny Blind op te volgen bij Oranje

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen