Fraser baalt van voorbereiding Vitesse: "Gebroken aanloop"

27 maart 2017, 16:22

Komende zondag speelt Vitesse de beladen derby tegen NEC en van een goede voorbereiding is vooralsnog geen sprake bij de club uit Arnhem. Trainer Henk Fraser wacht nog op de terugkeer van zeven internationals en kan pas aanstaande vrijdag met een voltallige groep trainen. De oefenmeester beseft dat dit niet ideaal is.

Guram Kashia (Georgië), Milot Rashica (Kosovo), Kevin Diks, Mitchell van Bergen (jeugdteams Oranje), Eloy Room (Curaçao), Lewis Baker (Jong Engeland) en Yuning Zhang (China) waren allemaal op pad met hun land. Pas aanstaande vrijdag heeft Fraser weer de beschikking over alle internationals.

"De voorbereiding is door de interlandweek allesbehalve ideaal", mokt Fraser in De Gelderlander. "Het is een gebroken aanloop, met ook nog eens geen competitie in de week voor de derby. Natuurlijk heb ik de groep het liefst de hele week volledig tot mijn beschikking. Dat werkt in alles beter. Deze week druppelen de internationals binnen. Maar dat is verder geen excuus. Het is een gegeven. De concentratie moet liggen op goed trainen en een goede derby."

De Gelderse derby wordt zondag om 12.30 uur gespeeld in Arnhem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen