Eervolle prijs voor Sarri: "Eindelijk versla ik Allegri"

27 maart 2017, 16:48

Kampioen werd hij niet, maar toch heeft Maurizio Sarri een mooie prijs overgehouden aan het afgelopen Serie A-seizoen. De coach van Napoli werd vandaag (maandag) namelijk verkozen tot Trainer van het Seizoen en ontving de Gouden Bank-award.

Sarri werd afgelopen voetbaljaar tweede met Napoli en troefde bij de verkiezing Massimiliano Allegri (Juventus) en Eusebio Di Francesco (Sassuolo) af. "Dit is een mooie eer, omdat de jury bestaat uit trainers", sprak Sarri met de prijs in zijn handen. "Natuurlijk wil je als coach punten pakken, maar het is een mooie onderscheiding voor mij persoonlijk. Bovendien is het eindelijk gelukt om Allegri voor te blijven", lachte Sarri, doelend op het feit dat Juventus al jaren op eenzame hoogte staat in Italië.

Komende zondag speelt Napoli, dat momenteel derde staat, tegen Juventus in de competitie. "Helaas voor ons is de kwaliteit in de ploeg van Juventus zeer hoog, het is altijd lastig om die ploeg te verslaan. We hopen wel dat we ze de komende seizoenen kunnen bedreigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen