Nederlaag voor Jong Oranje: "Typisch internationaal voetbal"

27 maart 2017, 19:36

Het trainingskamp van Jong Oranje in Spanje is maandag in mineur geëindigd. De ploeg van Art Langeler verloor namelijk met 0-1 van Jong Oostenrijk en volgens de bondscoach moet het team lering trekken uit de nederlaag.

Al na vier minuten kwam Jong Oranje op een 0-1 achterstand en in het restant van het duel kwam het niet meer goed voor de talenten. "Oostenrijk klapte er met het hele team direct bovenop. Het duurde zeker twintig minuten voor we wisten hoe daar mee om te gaan", reageert Langeler op de website van de bond. Langeler hoopte dat zijn team het tij in de tweede helft zou weten te keren. "We dachten dat het met de wind mee wel goed zou komen. Hoewel het nog steeds niet sprankelend was, kwamen we steeds beter in de wedstrijd."

Ondanks het verlies is Langeler niet ontevreden over de week van Jong Oranje in Spanje. "Natuurlijk had ik liever beide wedstrijden gewonnen. Maar een wedstrijd als dit is typisch internationaal voetbal. Ik ben blij dat dit nu gebeurt, in plaats van straks tijdens de EK-kwalificatie. Een volgende keer weten we er ongetwijfeld beter mee om te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen