Türüç maakt debuut bij ruime oefenzege Turkije

27 maart 2017, 20:23

Het is een mooie dag voor Deniz Türüç. De middenvelder van Kayserispor is dit seizoen uitstekend bezig in Turkije en heeft maandagavond zijn debuut in de nationale ploeg mogen maken. De voormalig speler van Go Ahead Eagles kwam tegen Moldavië (3-1 winst) in de 65ste minuut binnen de lijnen.

Türüç zat deze week voor het eerst bij de selectie van Turkije, maar mocht tegen Finland nog niet debuteren. Maandagavond was dit dus wel het geval in het oefenduel met Moldavië. Eerder vandaag sprak hij tegenover het Algemeen Dagblad al over zijn mogelijk aanstaande debuut. "Dan komt mijn droom en die van mijn familie uit. Het zou de ultieme beloning zijn. Iedereen heeft altijd alles voor me gedaan als jonge jongen. Ik hoop dat het er tegen Moldavië van komt", aldus de middenvelder, die in de 65ste minuut in het veld kwam voor Oguzhan Özyakup.

Turkije, dat met FC Twente-spits Enes Ünal in de basis aantrad, kende weinig problemen met de voetbaldwerg. Emre Mor en Ahmet Yilmaz Calik zorgden voor een 2-0 ruststand, na de pauze kwam ook Cengiz Ünder tot scoren. Het laatste woord in de wedstrijd kwam wel op naam van de bezoekers, aangezien Radu Ginsari in blessuretijd de eretreffer aantekende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen