PEC verlengt met drietal, Thomas helpt Nieuw-Zeeland

28 maart 2017, 12:20

Zowel aanvoerder Bram van Polen, Kingsley Ehizibue als Josef Kvída blijven langer bij PEC Zwolle. De club maakt op haar website bekend dat de aflopende contract van het drietal met een seizoen verlengd is. Voor Van Polen betekent dat, dat hij aan zijn elfde seizoen in Zwolse dienst begint.

Verder heeft de club de contracten van Dirk Marcellis, Danny Holla en Kevin Begois formeel opgezegd. Van laatstgenoemde wordt sowieso afscheid genomen door PEC Zwolle, met de andere twee wil de club nog om de tafel om te kijken of verlengen mogelijk is.

Thomas schiet Nieuw-Zeeland naar volgende kwalificatieronde

Nieuw-Zeeland is weer een stap dichter bij het WK in Rusland. PEC Zwolle-speler Ryan Thomas hielp zijn club uit de brand door dinsdag twee treffers voor zijn rekening te nemen in het duel met Fiji (2-0). Zowel halverwege de eerste als halverwege de tweede helft versloeg hij doelman Beniaminio Mateinaqara.

Hoewel Fiji en Nieuw-Cadelonië nog twee keer tegen elkaar moeten, is Nieuw-Zeeland niet meer te achterhalen. In de volgende ronde treft het de winnaar van van de andere groep. Daarin maken Tahiti, de Solomon Eilanden en Papua Nieuw-Guinea alle drie nog kans. De winnaar van die play-off zal dan aantreden tegen de nummer vijf uit de Zuid-Amerikaanse kwalificatiegroep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen