Argentinië lijdt dure nederlaag in en tegen Bolivia

29 maart 2017, 02:27

Argentinië heeft dinsdagavond een dure nederlaag geleden op bezoek bij Bolivia in de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatie. Zonder de geschorste Lionel Messi gingen de Argentijnen met 2-0 onderuit. Argentinië staat daardoor voorlopig vierde in de kwalificatiegroep.

Bolivia stond vooraf aan de wedstrijd op zeven punten en maakt dus geen reële kans meer op plaatsing voor het WK. Desondanks kwam de ploeg goed uit de startblokken. Op aangeven van Pablo Escobar was het Juan Arce die raak kon koppen. Argentinië, dat naast Messi ook Gonzalo Higuaín, Javier Mascherano, Lucas Biglia en Nicolás Otamendi vanwege een schorsing miste, noteerde zelf weinig kansen.

Na rust werd het nog erger voor de Argentijnen. Na slecht verdedigen verdubbelde Marcelo Moreno de score. Met Sergio Agüero ging bondscoach Edgardo Bauza nog voor een slotoffensief, maar gescoord werd er niet meer. Argentinië staat met 22 punten derde in de kwalificatiegroep. Mocht de concurrentie echter winnen dan is het mogelijk dat het land nog een stuk zakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen