Verenigde Staten winnen ook niet van Panama

29 maart 2017, 08:22

De jacht van de Verenigde Staten op een startbewijs voor het WK 2018 in Rusland voorloopt verre van soepel. De Amerikanen kwamen dinsdag (lokale tijd) in de uitwedstrijd tegen Panama niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Clint Dempsey zette de Verenigde Staten nog wel op voorsprong in het Estadio Rommel Fernández Gutiérrez . De routinier scoorde op aangeven van de 18-jarige Christian Pulisic. Slechts vier minuten later kwam Panama langszij, Gabriel Gómez was verantwoordelijk voor de 1-1. Dat bleek tevens de eindstand.

Na vier speeldagen hebben de VS slechts vier punten, waarmee ze op de vierde plaats staan in het kwalificatietraject voor de Concacaf-zone. Die positie moeten ze bovendien delen met Honduras. Panama staat derde met vijf punten, met drie punten is Trinidad & Tobago de hekkensluiter. Mexico is met tien punten de leider, gevolgd door Costa Rica met zeven punten op de tweede plek. De top-vier van de Concacaf-zone plaatst zich rechtstreeks voor het WK, de nummer vier speelt play-offs.

Door een doelpunt van Diego Reyes in de 58ste minuut won Mexico met 0-1 bij Trinidad. Costa Rica speelde met 1-1 gelijk bij Honduras. Kendall Waston redde in de 68ste minuut het punt voor de kwartfinalist van het WK 2014, nadat Anthony Lozano het thuisland tien minuten voor rust op 1-0 had gezet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen