Pjaca wacht operatie, Turan drie weken uitgeschakeld

29 maart 2017, 14:46

Juventus kan dit seizoen waarschijnlijk niet meer beschikken over Marko Pjaca. De aanvaller uit Kroatië raakte dinsdag in de verloren oefeninterland in en tegen Estland (3-0 verlies) geblesseerd aan zijn knie.

In een verklaring op haar officiële website laat de Kroatische voetbalbond weten dat het een 'serieuze blessure' is en dat Pjaca een operatie moet ondergaan. Een exacte hersteltijd noemt ze niet, maar doorgaans is dit eerder een kwestie van maanden dan van weken. Eerder dit seizoen was Pjaca al uitgeschakeld met een enkelblessure. Juventus nam hem afgelopen zomer over van Dinamo Zagreb.

Turan drie weken 'out'

FC Barcelona krijgt Arda Turan geblesseerd terug na de interlandperiode. De Catalaanse club verwacht de Turkse middenvelder drie weken kwijt te zijn vanwege een liesblessure. Turan speelde vrijdag nog de volle negentig minuten in het WK-kwalificatieduel met Finland, maar bleef maandag in het oefenduel met Moldavië aan de kant bij Turkije. Wanneer hij de blessure heeft opgelopen, heeft Barça niet gezegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen