Ruiter sluit nieuwe verbintenis bij FC Utrecht niet uit

29 maart 2017, 16:53

FC Utrecht hoopt dat Robbin Ruiter ook volgend seizoen onder de lat staat. De club deed de doelman een aanbieding voor contractverlenging, maar daar heeft hij nog niet op gereageerd. De komende maanden gaan beide partijen opnieuw in gesprek.

Ruiter heeft nog geen idee waar hij volgend seizoen onder contract staat. "Hoe belangrijk de rest van dit seizoen wordt? Dat weet ik niet, ik denk dat alle clubs die mij hebben gezien wel een goed beeld hebben gekregen. Vijf jaar lang heb ik me met veel plezier ingezet voor deze fantastische club", zegt hij tegenover FOX Sports. "Ik sluit ook niet uit dat ik de komende jaren hier speel."

Dat de eerste onderhandelingen op niets uitliepen, hoeft nog niet te betekenen dat er geen nieuwe gesprekken komen. "Er zijn onderhandelingen geweest, alleen op dat moment zat ik nog midden in mijn revalidatie en besloten we om het even te laten rusten. Ik heb nog helemaal niet gereageerd op de aanbieding die ze hebben gedaan", legt de doelman uit. "Fit worden was voor mij het allerbelangrijkste. Nu ik weer tegen topfit aanzit gaan we verder praten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen