Wenger verwacht dat Sánchez en Özil aan boord blijven

31 maart 2017, 09:08

Onlangs werd bekend dat Arsenal de gesprekken met Alexis Sánchez en Mesut Özil uitgesteld heeft, maar Arsene Wenger verwacht wel dat de twee sterspelers in het Emirates Stadium zullen blijven. Beide spelers liggen nu nog vast tot medio 2018, waardoor een verkoop of contractverlenging komende zomer het aantrekkelijkst is voor Arsenal.

Wenger gelooft erin dat Sánchez en Özil, beiden 28 jaar, voor The Gunners behouden zullen blijven. "Ik geloof persoonlijk dat beiden hier willen blijven en ik hoop dat de club een overeenkomst met ze zal bereiken", zo wordt Wenger geciteerd door de BBC. "Het is voor ons nog geen zorgwekkende situatie", zegt de Franse manager, die aangeeft dat er voor Arsenal ook geen financiële noodzaak is om spelers van de hand te doen.

Sánchez werd in zijn thuisland Chili gevraagd naar zijn toekomst. "Ik ben blij in Londen en wil mijn contract uitdienen. Ik wil graag op dezelfde plaats, in dezelfde stad blijven, waar een team vecht voor de prijzen", aldus de aanvaller, die toevallig genoeg in verband gebracht wordt met Chelsea, ook afkomstig uit Londen. Wenger tilt niet te zwaar aan de uitlatingen van Sánchez. "Hij heeft alleen gezegd dat hij kampioen wil worden. Dat wil iedereen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen