Anastasiou beseft: "Heb geen stoel voor rest van mijn leven"

1 april 2017, 13:44

Yannis Anastasiou was een uitstekende spits tijdens zijn actieve loopbaan, maar heeft tijdens zijn trainerscarrière nog niet veel successen kunnen vieren. De huidige coach van Roda JC zegt echter dat zijn sterke karakter hem op de been houdt.

De Griek voelt de druk bij Roda JC, waarmee hij momenteel zestiende staat. "Ik ben realistisch, ik weet dat ik geen stoel heb voor de rest van mijn leven", vertelt hij aan De Limburger. "Ik kan ook denken: wat interesseert het me, als ik ontslagen word krijg ik een zak geld mee. Maar zo denk ik niet, ik wil hier slagen. In mijn laatste jaar bij Panathinaikos werd van alles naar me toe gegooid. Bijna elke dag stonden fans op het trainingsveld. Als je zoiets hebt meegemaakt, kun je alles aan."

Ook bij Roda heeft hij het moeilijk, maar toch voelt hij vertrouwen vanuit de club. "Ja, ik voel steun. Ik wil niet te veel met andere dingen bezig zijn, dat kost energie. En die energie heb ik nodig voor mijn team", aldus Anastasiou, die met zijn team zondag tegen ADO Den Haag speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen