Twente legt Zweeds talent vast met oog op toekomst

1 april 2017, 14:19   Bijgewerkt: 1 april 2017, 16:52

FC Twente is alvast bezig met de toekomst. De club uit Enschede maakt zaterdag op de eigen website melding van de komst van Lukas Browning Lagerfeldt, een achttienjarig talent dat na dit seizoen overkomt van IF Brommapojkarna.

De Zweed heeft zaterdag voor drie seizoenen getekend en zal in eerste instantie aansluiten bij Jong FC Twente. "Lukas maakte eerder dit seizoen een sterke indruk tijdens een stageperiode bij ons. Hij is een talentvolle middenvelder met een goede drive. Bij de nationale jeugdteams van Zweden en Ierland heeft hij al de nodige ervaringen opgedaan en zich goed laten zien. We zijn blij dat we hem aan FC Twente hebben kunnen binden. Lukas is voor het nieuwe seizoen speelgerechtigd, maar sluit komende week al aan bij de training. Zo kan hij hier alvast wennen", reageert Michel Jansen.

Browning Lagerfeldt is enthousiast over zijn nieuwe broodheer. "Ik kijk er naar uit om bij FC Twente te gaan spelen", zegt de middenvelder, die in Zweden over een aflopende verbintenis beschikte. "Tijdens mijn stage dit seizoen heb ik een goede indruk van FC Twente gekregen, een mooie club waar ik mij als jonge speler wil ontwikkelen. Ik voel het vertrouwen en mijn ambitie is om door te groeien naar het eerste team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen