De Wijs speelt gewoon: "Pols gebroken, niet mijn enkel"

1 april 2017, 16:27

Twee weken geleden liep Jordy de Wijs een vervelende kwetsuur op in de wedstrijd tegen Ajax, maar dat betekent niet dat de verdediger zaterdagavond verstek laat gaan bij Excelsior. De verdediger komt ondanks een gebroken pols gewoon in actie tegen PEC Zwolle.

Tegen Ajax liep De Wijs de polsblessure op, maar desondanks speelde hij de wedstrijd gewoon uit. "Ik kwam verkeerd terecht. Ik had na mijn val wel direct het idee dat het niet goed zat", zegt de centrumverdediger tegen het Algemeen Dagblad. "Maar je zit zo in de adrenaline van de wedstrijd, waardoor het niet zoveel pijn doet. Me laten wisselen? Het is mijn pols, niet mijn enkel."

Excelsior speelt vanavond (zaterdag) dus tegen PEC Zwolle. Die teams kregen tot dusver de meeste tegengoals van alle clubs in de Eredivisie. "Nee, voor een verdediger is het niet leuk om te horen. Dat ik hier pas sinds de winterstop speel, maakt niet uit", zegt de huurling van PSV. "Ons doel is duidelijk. Zorgen dat Zwolle na morgen tenminste één tegengoal meer heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen