PEC en Excelsior komen niet verder dan gezapige remise

1 april 2017, 20:25

PEC Zwolle en Excelsior hebben in hun onderlinge treffen allebei een puntje gesprokkeld. PEC begon sterk aan de wedstrijd en kwam verdiend op voorsprong door een afstandspoging van Django Warmerdam. Na de verrassende gelijkmaker van Luigi Bruins wist de thuisploeg zich echter niet meer op te richten. De onmachtige Zwollenaren konden vrijwel niets meer forceren, terwijl Excelsior zichzelf tevreden toonde met het ene puntje. Na ruim een uur ploeteren zonder tempo sloten beide ploegen af met een volkomen logische 1-1 eindstand.

Voorafgaand aan de wedstrijd was het verschil tussen beide ploegen zes punten: Excelsior was volop in de degradatiestrijd verwikkeld, terwijl middenmoter PEC Zwolle wat meer lucht had. Bij PEC was Ryan Thomas met vertraging teruggekeerd na zijn interlands met Nieuw-Zeeland, waardoor Calvin Verdonk weer een kans in de basis kreeg. Bij Excelsior keerde Luigi Bruins terug in de basis als vervanger van de niet fitte Anouar Hadouir.

Hoewel Excelsior niets had in te brengen, liet de 1-1 niet lang op zich wachten. Mike van Duinen bediende met een steekpass Bruins, die eerste doelpoging van de Kralingers meteen verzilverde. PEC was na de gelijkmaker van slag, al had het de pech dat Danny Holla op de paal schoot. Op slag van rust trof ook Stanley Elbers namens Excelsior het houtwerk.

Pas in de absolute slotfase kwam de wedstrijd weer enigszins tot leven. Hahn ranselde met een schitterende reflex een punter van Queensy Menig uit de bovenhoek en aan de andere kant zag Fredy een inzet gekeerd worden door Van der Hart en kopte De Wijs tegen Bouy aan. Een winnende treffer zou er echter niet meer komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen