Jans: "Ongelooflijk hoever we terug kunnen vallen in duel"

1 april 2017, 21:26

Ron Jans vond PEC Zwolle zaterdag een uitstekende eerste 25 minuten spelen in de thuiswedstrijd tegen Excelsior. De voormalig bekerhouder kwam ook op 1-0, maar kon daarna niet doordrukken. De bezoekers uit Rotterdam profiteerden en pakten een punt (1-1).

"Het is ongelooflijk hoever we in een wedstrijd terug kunnen vallen", aldus Jans bij FOX Sports. "Dan ga je je afvragen hoe dat kan. Onze goal leek wel een psychologisch effect te hebben. Je denkt de wedstrijd onder controle te hebben. We lieten de bal rondgaan, kregen kansen en kwamen ook op 1-0. Daarna zijn we er echter niet meer in teruggekomen en moesten we nog oppassen dat we niet aan het kortste eind zouden trekken."

Jans: "In de rust heb ik gevraagd om meer echte passie en om echt druk te blijven zetten. Zij wachten op fouten van ons en spelen compact. Dat moet je een hoog baltempo hebben en veel bewegen. Dat ging in het begin goed, maar daarna is het niet meer gelukt. Op basis van de eerste 25 minuten verdienden we te winnen, maar op basis van daarna past deze uitslag bij de wedstrijd. Het laatste uur hebben we dik onvoldoende gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen