Heracles heeft aan één helft genoeg tegen Heerenveen

1 april 2017, 22:38

SC Heerenveen blijft voorlopig op slechts twee overwinningen na de winterstop staan. Op bezoek bij Heracles Almelo liepen de Friezen tegen een stevige nederlaag aan. Het waren met name de dode spelmomenten van de thuisploeg die de doorslag gaven: uit twee vrije trappen en één hoekschop kwam Heracles tot scoren. De 4-1 eindstand stond al voor rust op het scorebord. Doordat Jerry St. Juste in het eerste half uur al twee gele kaarten had verzameld, speelde SC Heerenveen vanaf dat moment een kansloze wedstrijd.

In het vervolg van de eerste helft waren de Almeloërs dodelijk effectief via spelhervattingen. Samuel Armenteros mocht een vrije trap nemen en krulde die met veel gevoel in de bovenhoek. Ook Kuwas was trefzeker uit een vrije trap, ditmaal via een snoeiharde streep. Pal voor rust kopte Kristoffer Peterson uit een hoekschop zelfs de 4-1 binnen.

Na deze flitsende eerste helft was de wedstrijd uiteraard al beslist. Heracles kon het zich daardoor permitteren om na rust gas terug te nemen, met het oog op de extra doordeweekse speelronde van aankomende week. Het kreeg nog enkele kleine kansjes, net als invaller Arber Zeneli aan de andere kant, maar de tweede helft bleef voortkabbelen zonder dat er nog gescoord werd. Heracles is de Friezen hierdoor tot op drie punten genaderd, waardoor het nog alle kans heeft op de play-offs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen