Jonk verwacht vertrek Tete: "Dan denkt hij er anders over"

2 april 2017, 12:07

Wim Jonk verwacht dat Kenny Tete bij Ajax zal willen vertrekken wanneer hij nog een half jaar genoegen moet nemen met een plek op de reservebank. Peter Bosz geeft momenteel de voorkeur aan Joël Veltman als rechtsback en daardoor komt Tete bij Ajax weinig aan spelen toe.

Jonk snapt de keuze voor Veltman, maar denkt dat Tete misschien op de langere termijn een betere keuze zou zijn. "Veltman doet het zeker niet slecht. Alleen Tete heeft misschien meer potentie", aldus het voormalig hoofd jeugdopleidingen van Ajax in het FOX Sports-programma De Tafel van Kees. De verdediger zelf gaf aan voor zijn kans te willen gaan bij Ajax, maar Jonk verwacht dat hij op een gegeven moment van mening gaat veranderen.

"Ik moet nog zien wat hij doet als deze situatie nog een half jaar gaat duren. Dan denkt hij er anders over. Als je bijna een jaar niet speelt, gaan jongens weg. Er wordt van alle kanten aan ze getrokken", aldus Jonk. Hans Kraay jr. verwacht niet dat het zo lang gaat duren. "De strijd met Veltman zal hij altijd winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen