Groenendijk: "Heb een ADO gezien dat mij goed is bevallen"

2 april 2017, 18:28

Alfons Groenendijk bleef zondag met ADO Den Haag voor de derde thuiswedstrijd op rij ongeslagen. Na het eerdere gelijkspel tegen FC Twente en de zege op NEC werd ditmaal Roda JC Kerkrade, een concurrent in de strijd tegen degradatie, met 4-1 verslagen.

"Het geeft altijd een goed gevoel om met 4-1 te winnen, maar ook de manier waarop. Ik heb een ADO gezien dat mij goed is bevallen", aldus Groenendijk bij FOX Sports. "We kwamen al in de eerste minuut op voorsprong. Dat was een heerlijke start, ook voor de jongens. Zij krijgen daar ook vertrouwen van en kunnen in de wedstrijd groeien."

"Daarna vond ik dat we het tien minuten iets minder deden, maar uiteindelijk denk ik dat we verdiend hebben gewonnen. Dit was een goede prestatie van het collectief. Gezien de situatie waarin we zitten zijn we hier heel blij mee", vervolgt Groenendijk, die alweer vooruitkijkt naar volgende week. "Woensdag gaan we naar Willem II en zaterdag spelen we tegen FC Groningen. Het is een druk programma. We moeten herstellen van dit duel en er niet te lang bij stilstaan, maar we moeten wel het goede gevoel meenemen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen