Galatasaray met invallers Sneijder en De Jong naar ruime zege

3 april 2017, 20:56

Galatasaray heeft maandagavond een prima overwinning geboekt op Adanaspor. Zonder ook maar een moment in de problemen te komen won werd de - door de nederlaag nu - hekkensluiter van de Turkse Süper Lig met 4-0 opzij geschoven.

Wesley Sneijder en Nigel de Jong zouden er bij de nummer drie van Turkije pas diep in de tweede helft inkomen. Zij konden enkel goedkeurend toekijken, toen Lukas Podolski met een boogkopbal doelman Charles Itandje verraste.

Direct na rust maakte de Nederlandse Kaapverdiaan Garry Rodrigues direct de 2-0 en daarna werd de score uitgebouwd via twee strafschoppen. Selcuk Inan schoot beide buitenkansjes zonder problemen binnen. Sneijder en De Jong kwamen daarna nog in het veld, maar konden de scoren niet verder opkrikken.