Promes de held bij Spartak: "Niet alleen aan mij te danken"

4 april 2017, 09:57

Bij het Nederlands elftal heeft Quincy Promes vaak moeite om het verschil te maken, maar bij Spartak Moskou is hij met regelmaat het goudhaantje. Dinsdagavond ook, toen hij in de blessuretijd van het thuisduel met FC Orenburg de winnende treffer aantekende: 3-2.

Spartak kwam op een comfortabele 2-0 voorsprong, maar in de zeventigste minuut maakten de bezoekers opeens twee doelpunten. "We hadden de voorsprong echt niet weg moeten geven. Toen het 2-0 stond hadden we ook de derde en vierde goal moeten maken", zegt Promes tegen Russische media na zijn heldenrol. "Daarna sloop er angst in de ploeg, wat onverklaarbaar is."

Uiteindelijk stond Promes dus op als redder in nood. "Ik herinner me dat ik ook al twee doelpunten maakte in de eerste wedstrijd tegen Oremburg. Maar het is natuurlijk niet zo dat de zege alleen aan mij te danken is", zegt de Nederlandse international. "Ik ben gewoon heel blij dat we er met zijn allen in geslaagd zijn om zo'n belangrijke overwinning te boeken", besluit Promes, die nu met Spartak zes punten los gaat aan kop in de Russische Premier League.

De volgende wedstrijd van Spartak is het uitduel met Ufa van komende zondag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen