Zlatan staat te popelen na schorsing: "Heb het gemist"

4 april 2017, 10:43

Zlatan Ibrahimovic moest de afgelopen drie wedstrijden van Manchester United vanaf de tribune bekijken, vanwege de schorsing die hij wegens zijn elleboogstoot jegens AFC Bournemouth-verdediger Tyrone Mings opgelegd kreeg. Nu, in het thuisduel met Everton van komende donderdag, is de Zweedse spits weer inzetbaar.

Het was voor Ibrahimovic niet makkelijk om zich op de tribune te verbijten tijdens de duels van Man United, dat zonder de spits verloor van Chelsea (1-0 in FA Cup), won bij Middlesbrough (1-3 winst) en in eigen huis gepijkspeelde tegen West Bromwich Albion (0-0). "Ik ben er wel beter in dan voorheen. Toen was ik emotioneler en gevoeliger. Nu kijk ik rustig naar de wedstrijd en vertrouw ik op mijn teamgenoten. Ik heb vertrouwen in ze."

"Weet je wat het is? Het is ook onderdeel van het spelletje. Je kan niet altijd meedoen", zegt Ibrahimovic tegen MUTV. "Soms lig je er nou eenmaal uit door blessures of schorsingen en daar leer je ook weer van", stelt de Zweed. "Ik voel me nu weer goed. Ik heb het voetbal wel gemist. Ik kom terug met positieve vibes."

Man United is momenteel de nummer vijf van de Premier League, met zes punten achterstand op nummer drie Liverpool. Omdat de ploeg van José Mourinho echter nog twee duels te goed heeft, is het perspectief echter wel aardig. "Het staat nog allemaal dicht op elkaar. Dat betekent ook dat je op een Champions League-plek kan staan als je een paar keer wint. Ik denk dat we dat gaan redden", aldus Ibrahimovic. "Ik geloof in de top-vier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen