Van Bronckhorst: "Vaker goed gereageerd na tegenslag"

4 april 2017, 13:46

Giovanni van Bronckhorst verwacht niet dat de selectie van Feyenoord het vertrouwen heeft verloren door de nederlaag tegen Ajax (2-1). Woensdagavond neemt de Rotterdamse koploper het alweer op tegen Go Ahead Eagles en volgens de trainer komt die wedstrijd als geroepen.

Het volle speelschema betekent eveneens een snelle kans om te revancheren na een nederlaag. "We hebben de wedstrijd tegen Ajax uiteraard geanalyseerd, maar we zijn ook snel weer vooruit gaan kijken naar de wedstrijd tegen Go Ahead", stelt Van Bronckhorst volgens de clubwebsite tijdens de persconferentie. "Verliezen went nooit, maar ik ben positief ingesteld. Dat straal ik ook uit naar mijn spelers."

Nu het verschil tussen Ajax en Feyenoord nog maar drie punten is, zou een nederlaag van de koploper tegen Go Ahead Eagles de spanning in de Eredivisie volledig kunnen terugbrengen. De Deventenaren waren in de eerste seizoenshelft al eens te sterk voor de Rotterdammers (1-0), maar Van Bronckhorst verwacht geen problemen. "We hebben dit seizoen vaker goed gereageerd na een tegenslag. Ik ben er van overtuigd dat dit morgen (woensdag, red.) weer gaat gebeuren."

Met nog zes speelronden te gaan erkent de trainer dat de spanning toeneemt, maar hij ziet dat de selectie er goed mee omgaat. "We blijven rustig en kijken uit naar de wedstrijd tegen Go Ahead. Als je al 28 speelronden bovenaan staat, dan geeft dat vertrouwen, ook voor de komende wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen