Moyes onder vuur, maar Sunderland gaat hem niet ontslaan

4 april 2017, 16:32

Sunderland neemt afstand van het gedrag van manager David Moyes, maar gaat hem niet ontslaan. De 53-jarige Schot zei ruim twee weken geleden, na het gelijkspel tegen Burnley, dat BBC-verslaggeefster Vicki Sparks 'wel eens een klap kon krijgen'.

Sparks vroeg Moyes of hij door de aanwezigheid van Sunderland-clubeigenaar Ellis Short extra druk voelde. De oefenmeester antwoordde tijdens het interview alleen met 'nee', maar aan het einde van het vraaggesprek liet hij duidelijk merken niet blij te zijn met de journaliste. "Je kan wel eens een klap krijgen, ook al ben je een vrouw", zei hij.

In een persbericht heeft Sunderland afstand genomen van de woorden van Moyes. "Dit is onacceptabel en dergelijke acties worden niet getolereerd en zijn op geen enkele manier goed te praten", schrijft de club, eraan toevoegend dat het wel 'volledig achter' Moyes blijft staan. De manager heeft inmiddels zijn excuses aangeboden, maar moet zich desondanks wel [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/314188/moyes-op-matje-bij-fa-mourinho-sceptisch-over-shaw/,_blank,verantwoorden] bij de Engelse voetbalbond FA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen