Kamp Onana vindt eerste aanbieding vanuit Ajax 'slecht'

5 april 2017, 07:53

André Onana is bezig aan een geweldig seizoen in het eerste van Ajax. Mede door zijn reddingen hebben de Amsterdammers samen met PSV dit seizoen de minste tegendoelpunten in de Eredivisie hoeven te incasseren. Om te voorkomen dat de doelman deze zomer voor een prikje op te halen is, moet de club zijn contract spoedig verlengen.

Een verlenging van drie jaar (tot en met de zomer van 2021), dat is het plan van de hoofdstedelingen, maar de zaakwaarnemer van de Kameroener werd niet blij van de eerste aanbieding. "Het was een slecht eerste bod", zo stelt Albert Botines, tegenover De Telegraaf. "Maar een club biedt nooit direct het bedrag dat ze kunnen betalen."

Toch keek men binnen het kamp van Onana raar op na het eerste bod van de directeur voetbalzaken Marc Overmars. "Overmars was sneller en slimmer dan andere technisch directeuren toen hij André bij FC Barcelona wist los te weken. Maar nu is hij vrij laat met onderhandelen begonnen, pas drie weken geleden. De volgende keer dat we met Overmars aan tafel zitten, zullen we een tegenbod doen. Als Ajax een inspanning doet om André te houden, dan lukt dat. Maar als dit slechte gevoel blijft, dan niet."

Mocht het tussen Onana en Ajax misgaan, dan zijn er voor doelman in ieder geval nog zat gegadigden. "Uit Spanje, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Een aantal topclubs heeft ons zelfs gevraagd vooral niet bij Ajax bij te tekenen, omdat hij met nog maar een contract voor één jaar relatief goedkoop is op te halen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen