Mourinho pakt Shaw en Rashford aan na remise tegen Everton

5 april 2017, 08:58

Manchester United ontsnapte dinsdag ternauwernood aan haar eerste nederlaag in twintig wedstrijden (1-1 tegen Everton). Ondanks dat het puntje gered werd dankzij een late strafschop van Zlatan Ibrahimovic, was José Mourinho na afloop niet te spreken over een paar van zijn spelers.

Onder andere Luke Shaw, die als invaller pas voor de derde keer in 2017 het veld betrad, kreeg het flink te verduren. "Hij speelde aardig, dat heb ik hem direct na afloop verteld, maar het was zijn lichaam en mijn hersenen. Ik maakte elke beslissing voor hem. Dat kon, omdat hij aan de kant van de dug-out speelde.", zo zei de Portugees na afloop.

Ook Marcus Rashford was volgens Mourinho niet in zijn allerbeste doen en dat is vooral een mentaal probleem. "Dat kan je zo zien. Hij is radeloos. Maar Marcus is een geweldige professional en een fantastisch talent." Het zelfvertrouwen was volgens Mourinho sowieso een probleem binnen zijn ploeg. "Zonder zelfvertrouwen kan je niet eenvoudig voor verbeteringen zorgen. Daarom hanteerden we, simpel, de lange bal."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen