Anastasiou: "Iedereen zal nu de grens moeten opzoeken"

5 april 2017, 17:21

Het is onrustig bij Roda JC op meerdere fronten. Toch heeft ploeg van Yannis Anastasiou alle aandacht nodig om de 4-1 nederlaag van afgelopen weekend bij ADO Den Haag weg te spoelen. Om dat te doen zijn er punten nodig tegen PEC Zwolle.

"Ik hoef de spelers niet duidelijk te maken wat het belang van de huidige situatie is", vertelt de Griekse trainer op de clubwebsite. "Daryl Werker en Mitchel Paulissen komen uit de regio en zijn zelf supporter van de club geweest. En ook jongens als Benjamin van Leer, Martin Milec, Christian Kum, Ard van Peppen, Tom Van Hyfte, Adil Auassar, Mikhail Rosheuvel en Dani Schahin weten wat het inhoudt om degradatievoetbal te spelen."

"De afgelopen twee thuiswedstrijden hebben we tegen FC Groningen en FC Twente veel kansen gecreëerd en goed voetbal laten zien", vervolgt Anastasiou. "Die draad moeten we weer oppakken. Met ons fanatieke publiek achter de ploeg geven wedstrijden in ons eigen stadion de spelers meer kracht en energie. Ik heb nog steeds de overtuiging dat we de situatie kunnen ombuigen. Maar dan zal iedereen nu wel de grens moeten opzoeken."

"We willen ons per se handhaven en dat moeten we laten zien door meedogenloos in de duels én volledig geconcentreerd te zijn. We moeten PEC Zwolle, als voetballend team, niet aan hun favoriete spelletje laten toekomen. In de uitwedstrijd, die we met 0-0 gelijkspeelden, is dat ook gelukt en hadden we zelfs het beste van het spel", aldus Anastasiou.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen