Selectie FC Twente niet volledig fit voor treffen met PSV

5 april 2017, 17:28

FC Twente treft donderdagavond in de Grolsch Veste PSV. Door het drukke speelschema zijn enkele spelers in de selectie van René Hake niet volledig fit. De trainer moet daardoor nog enkele knopen doorhakken voor hij de definitieve opstelling klaar heeft.

Zo zijn Enes Ünal en Fredrik Jensen twijfelgevallen, zo vertelt Hake op de clubwebsite. "Zij hebben vorige week door de interlands een dubbel programma gedraaid en zij hebben dat deze week weer. Zij zijn inzetbaar morgen, maar we moeten kijken hoe lang. Jonge spelers moeten leren meerdere wedstrijden in de week te spelen, zeker op een hoog niveau. Ondanks alle fysieke ongemakken willen we natuurlijk altijd met het sterkst mogelijke team spelen, maar ook met een zo fris en fit mogelijk elftal." Chinedu Ede is er door een achillespeesblessure in ieder geval niet bij donderdag. Dylan George is voldoende hersteld van een enkelblessure en sluit weer aan bij de selectie.

Twente verloor afgelopen zondag van Go Ahead Eagles en Hake wil zich dan ook revancheren. "Het zal niet makkelijk worden tegen PSV, dat betekent dat we heel goed bij de les moeten zijn. We hebben ons dit seizoen in meerdere wedstrijden tegen topclubs goed laten zien, nu tegen PSV hebben we opnieuw die mooie uitdaging. Het lijkt erop dat PSV dit seizoen weer ergens voor gaat spelen, vorige week leken ze uitgeschakeld en nu kruipen ze er weer bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen