Bizarre situatie in Twente door 'onderzoek naar drugshandel'

6 april 2017, 22:47   Bijgewerkt: 6 april 2017, 23:19

Tijdens de wedstrijd tussen FC Twente en PSV heeft er donderdagavond een bizar moment plaatsgevonden. Gedurende de tweede helft werd een deel van De Grolsch Veste ontruimd terwijl de wedstrijd gewoon doorging.

De ontruiming zorgde voor bizarre beelden, omdat de bal op het veld gewoon bleef rollen. Volgens Politie Overijssel was de politie bezig met een onderzoek naar drugshandel. "De politie is in supportershome Vak-P in stadion de Grolsch Veste Enschede bezig met een onderzoek ivm mogelijke drugshandel", schreef de politie op Twitter. De ontruiming zorgde voor de nodige onrust op de tribunes, waar het tot een opstootje met de politie kwam.

"Home Vak P is ivm actie nu gesloten. Bezoekers worden verzocht andere uitgang te gebruiken. Wedstrijd gaat gewoon door", liet de politie weten. Eerst was echter niet duidelijk dat het alleen om Vak P ging, waardoor ook supporters van andere tribunes de uitgang opzochten.

Later maakte de politie bekend dat het onderzoek gegrond was. "Er is in ieder geval drugs aangetroffen in het supportershome. Onderzoek wordt voortgezet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen