De Jong baalt: "Die bal moet gewoon het stadion uit"

6 april 2017, 23:07

PSV leek net als Feyenoord en Ajax te gaan winnen in de midweekse speelronde van de Eredivisie, maar ging bij FC Twente in blessuretijd toch nog de mist in. Slordig balverlies op het middenveld leidde de 2-2 van Bersant Celina in, tot frustratie van PSV-captain Luuk de Jong.

"Dit is heel zuur", was de eerste reactie van de spits bij FOX Sports. Andrés Guardado leidde met knullig balverlies op het middenveld de gelijkmaker in. "Je roept het op het laatst ook een beetje over jezelf af, omdat je die bal gewoon het stadion uit moet schieten. We blijven voetballen en dat valt de bal nog een keer verkeerd en dat is heel zuur. Wij hadden de wedstrijd onder controle toen het 1-2 was, want zij hebben niet echt meer kansen gecreëerd. In de slotfase gaan ze alles of niets spelen en dat valt 'ie nog goed. We willen blijven voetballen, maar dat moet op zulke momenten niet. Als je met 1-2 voorstaat dan moet je dat vasthouden en niet meer weggeven."

Overigens zei De Jong dat de incidenten in het stadion geen invloed hebben gehad op de wedstrijd. "Dat heb ik niet meegekregen", zei de spits.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen