Van de Looi gebrand: "We proberen te stunten tegen PSV"

7 april 2017, 15:51

Kan Willem II zondagmiddag, vanaf 16.45 uur, profiteren van het feit dat PSV door de 2-2 bij FC Twente wat aangeslagen zal zijn? Coach Erwin van de Looi hoopt natuurlijk van wel, maar vindt PSV een uitstekende ploeg. Hij is vooral onder de indruk van Marco van Ginkel.

Waar PSV een domper te verwerken kreeg, geldt dat ook voor Willem II. De Tricolores gingen ten onder tegen FC Utrecht en ADO Den Haag. In Eindhoven, waar Guus Joppen en Derrick Tshimanga niet in actie kunnen komen, gaat Willem II op zoek naar gewenst succes. "We proberen te stunten tegen PSV, want na twee nederlagen zullen we de punten nu moeten halen waar de mensen dat wellicht niet verwachten", zegt Van de Looi op de clubwebsite. Met zijn ploeg staat hij momenteel één puntje onder plek negen (Heracles Almelo), de plaats die recht geeft op de 'Europese' play-offs.

In november hield Willem II de ploeg uit Eindhoven knap op 0-0. "Het PSV van zondag is een totaal ander PSV dan de wedstrijd hier in Tilburg. Van Ginkel maakt ze een stuk sterker en als ploeg hebben ze natuurlijk ook stappen gemaakt", waarschuwt Van de Looi, die benadrukt dat de tegenstander nog steeds veel heeft om voor te vechten. "PSV zal na gisteravond alles moeten winnen om tweede te worden, al zijn ze afhankelijk van Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen