Leerdam baalt van Fraser en Vitesse: "Snap het niet"

8 april 2017, 09:36

Kelvin Leerdam is niet te spreken over het feit dat hij buiten de boot is gevallen bij Vitesse. De verdediger kwam begin maart voor het laatst in actie voor de Arnhemmers, maar mag door een schorsing van Kevin Diks dit weekend weer eens opdraven tegen sc Heerenveen. Hij baalt van zijn gebrek aan speeltijd.

"Tegen Sparta (10 maart, red.) was ik geblesseerd, maar sindsdien heb ik ineens veel minder gespeeld. Hoe dat kan? Dat is voor mij ook een vraag. We hebben niet met elkaar gecommuniceerd", stelt hij voor de camera van Omroep Gelderland. "Ik heb tot die blessure begin maart alles gespeeld. Natuurlijk snap ik het niet. Tot die tijd heb ik gewoon mijn bijdrage geleverd. Maar nogmaals, er is niet gecommuniceerd.''

Het contract van de 26-jarige oud-speler van Feyenoord loopt bovendien af. "Daar wil ik niet over praten", reageert Leerdam. Hij hoopt tot het einde van het seizoen nog veel minuten te maken. "We gaan gewoon door, de situatie is nu éénmaal zo. Of ik meer krediet had verwacht? Ja, eigenlijk wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen