Elia content: "Weinig wedstrijden gespeeld, hoog rendement"

8 april 2017, 11:58

De cijfers van Eljero Elia zijn dit seizoen prima te noemen. De buitenspeler van Feyenoord was in negentien wedstrijden goed voor acht doelpunten en acht assists. Elia is blij met zijn productie, maar had liever meer duels gespeeld.

Elia miste tot dusver tien eredivisiewedstrijden door blessureleed. "Natuurlijk baal ik daarvan, want aan die blessures kon ik niks doen. Ik moet er gewoon het beste van maken. Ik heb weinig wedstrijden gespeeld, maar mijn rendement is hoog. Dat doet me goed, maar ik wil gewoon wedstrijden spelen en nog succesvoller zijn", stelt hij bij de NOS.

Afgelopen weekend bleef hij tegen Ajax de hele wedstrijd op de bank. "Het liep niet, er was nauwelijks positiespel. Dan heb je eigenlijk niks aan mij", vindt de aanvaller. "Dan ga je gefrustreerd achter je mannetje aanlopen en krijg je misschien een domme gele kaart. Dan zit je nog dieper in de penarie", aldus Elia, die zondag met Feyenoord tegen PEC speelt. Hij gaat zaterdagavond niet naar concurrent Ajax kijken. "Ik wacht wel op de uitslag. Ik ga lekker met de boys chillen en een serie kijken, Iron Man. Dan zie ik het wel."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen