Sevilla wint na spectaculaire openingsfase weer eens

8 april 2017, 20:44

Uit de laatste vijf duels in de Spaanse competitie haalde Sevilla FC slechts drie punten, waarmee het haar titelkansen verspeelde. Zaterdag heeft de Europa League-houder in een duel met een spectaculaire openingsfase echter laten zien het winnen nog niet verleerd te zijn. Deportivo La Coruna werd in het eigen Estadio Ramón Sánchez Pizjuán met 4-2 verslagen.

Al binnen 25 minuten stond het 2-2. Stevan Jovetic en Pablo Sarabia brachten Sevilla in de eerste negen minuten twee keer op voorsprong, maar Deportivo kwam twee keer langszij door toedoen van voormalig Vitesse-speler Gaël Kakuta. Sevilla wist de punten toch in eigen huis te houden. Joaquin Correa maakte er in de 32ste minuut 3-2 van, Wissam Ben Yedder zorgde vlak voor tijd voor de 4-2 eindstand. Bij Deportivo mocht Ola John in de 58ste minuut invallen.

Sevilla heeft nu 61 punten, waarmee het vierde staat in La Liga. Atlético Madrid bezet met één punt meer de derde plek. Dat team speelde eerder op de dag met 1-1 gelijk in de derby bij koploper Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen