Hiddink tipt Olsen als ideale bondscoach voor Nederland

9 april 2017, 11:58

Guus Hiddink snapt het idee om een buitenlandse bondscoach aan te stellen bij het Nederlands elftal. De oud-trainer van onder andere Chelsea noemt Morten Olsen als een goede optie wanneer de KNVB besluit om inderdaad voor een buitelandse coach te kiezen. "Hij heeft in zijn tijd bij Ajax leuk voetbal laten zien."

Bij het FOX Sports-programma De Tafel van Kees wordt gespeculeerd over de nieuwe bondscoach. Ruud Gullit is één van de genoemde namen. "Mij maakt het niet heel veel uit of het uiteindelijk een buitenlander of een Nederlander wordt. Ruud Gullit heeft het voordeel dat hij echt verschijnt. Hij heeft de uitstraling", vertelt Hiddink tijdens de uitzending.

Hiddink oppert ook het idee om de Deen Olsen te polsen. "We hadden het er voor de uitzending al over. Morten Olsen heeft het goed gedaan als bondscoach en leuk voetbal laten zien bij Ajax. Hij is wel van mijn leeftijd en ik weet niet of hij al gestopt is. Hij heeft de rust, de uitstraling en de ervaring. Hij weet hoe het is om bondscoach te zijn", motiveert hij zijn keuze.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen