Jesus: "Dost sterke kandidaat voor de Gouden Schoen"

9 april 2017, 12:59

Sporting Portugal-trainer Jorge Jesus verwacht dat Bas Dost een goede kans maakt om de Gouden Schoen te winnen. De spits maakte zaterdagavond tegen Boavista (4-0) een hattrick en is daardoor weer koploper in het klassement.

Dost geldt samen met Edinson Cavani en Lionel Messi als de meest trefzekere speler van Europa. Daarnaast doet  de spits ook goede zaken voor zijn team, want Sporting is door de drie punten weer een stap dichterbij kwalificatie voor de Champions League. "Dit was een geweldige wedstrijd van onze kant. Al onze spelers speelden op hun best", aldus een tevreden Jesus op de persconferentie na afloop.

Uiteraard werd de trainer gevraagd naar Dost. "We kunnen nu wel stellen dat hij zeer waarschijnlijk topscorer van Portugal gaat worden. Hij werkt erg hard en heeft dit verdiend. De strijd om de Gouden Schoen zal heel lastig gaan worden, maar hij is een sterke kandidaat", aldus de trainer die verwacht dat het een strijd tussen Dost, Messi, Cavani en Robert Lewandowski zal worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen