Hake: "We hadden een groot aandeel in de zege van FC Utrecht"

9 april 2017, 18:21

FC Twente bood een paar dagen terug nog goed partij tegen PSV (2-2), maar zondag kreeg het geen voet aan de grond op bezoek bij FC Utrecht. Volgens trainer René Hake had dat niet alleen te maken met het spel van de thuisploeg, die uiteindelijk met 3-0 won.

"Ik denk dat wij een groot aandeel hadden in de overwinning van FC Utrecht", vertelt de coach op de clubwebsite. "Het eerste kwartier maken we veel fouten bij het inspelen en verliezen we de bal precies daar waar Utrecht hem hebben wil. Vooraf hebben we het nog gehad over het maken van juiste keuzes. Uiteindelijk overleven we de storm en trekken we het initiatief naar ons toe. Zelf krijgen we een kans."

"Na rust is er tot de 1-0 weinig aan de hand", vervolgt Hake. "Dat doelpunt geven we makkelijk weg en ook de 2-0 is een cadeautje. Dan krijgen we zelf twee goede kansen, maar scoren niet. De 3-0 is de definitieve beslissing. Dat we met lege handen staan is terecht. In bepaalde fases hebben we prima gespeeld, maar wanneer je de doelpunten zo makkelijk weggeeft, win je geen enkele wedstrijd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen