Napoli slaat gat in strijd om de CL-tickets door winst op Lazio

9 april 2017, 22:40

SSC Napoli heeft een cruciale zege geboekt in de strijd om de Champions League-tickets. Op bezoek bij directe concurrent SS Lazio wonnen de Napolitanen met 0-3. Hierdoor is de voorsprong van de nummer drie op de nummer vier gegroeid tot zeven punten met nog zeven duels te gaan.  

Hoewel het wedstrijdbeeld aardig in evenwicht was, was Lazio amper echt gevaarlijk. Alleen Sergej Milinkovic-Savic dwong met een van richting veranderd schot Pepe Reina tot een redding, maar daarna kwamen de bezoekers. Marek Hamsik bereikte met een lage voorzet José María Callejón die eenvoudig kon binnentikken. Lorenzo Insigne had voor rust nog een niet te missen kans op de 2-0, maar verkwanselde deze alsnog.

In een mini-interview met de Italiaanse tv gaf hij in de pauze al aan zijn fout goed te zullen maken en dat deed hij ook. Allan bereikte hem met een passje door de lucht, waarna hij de bal onder doelman Thomas Strakosha doortikte. Dit gebeurde kort nadat Wesley Hoedt was ingevallen. De verdediger was eenmaal dreigend met een schot van afstand, maar kon het tij voor zijn ploeg niet meer keren. In de slotfase liep Napoli nog verder uit, Insigne maakte in de blessuretijd zijn tweede van de avond. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen