Marsman verlaat FC Twente aan het einde van het seizoen

10 april 2017, 16:42

Nick Marsman staat komend seizoen niet meer onder de lat bij FC Twente. De doelman - die bijna de gehele jeugdopleiding van de Tukkers doorliep, alvorens hij in 2011 zijn debuut maakte - en de club hebben dat in onderling overleg besloten, zo staat op de website van de nummer zeven van Nederland.

"Zoals bekend liep Nicks contract af bij FC Twente. We hebben met hem gesproken en zijn samen tot de conclusie gekomen dat zijn toekomst niet bij FC Twente ligt, maar dat het beter is dat hij elders zijn carrière vervolgt", zo licht algemeen manager Jan van Halst toe. "We zijn Nick uiteraard dankbaar voor zijn jarenlange inzet voor de club. Hij speelde meer dan 100 wedstrijden in het eerste elftal (117 om precies te zijn, red.); dat kunnen er niet veel zeggen."

Andersom is Marsman de club veel dank verschuldigd. "Ik heb bij Twente een mooie tijd gehad en ik ben iedereen binnen de club, en natuurlijk ook de supporters, dankbaar voor deze tijd. Ik kijk uit naar een nieuwe uitdaging in mijn carrière."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen