Ziggo gaat Ajax apart sponsoren voor de eSports-afdeling

10 april 2017, 17:49

Ajax wordt als eerste eredivisieclub ook gesponsord voor haar activiteiten in de eSports-sector. De koploper van de Nederlandse E-Divisie is met Ziggo - dat ook het eerste sponsort - tot een overeenkomst gekomen voor anderhalf seizoen met de optie voor nog een jaar.

Commercieel directeur Menno Geelen is in zijn nopjes wat betreft de samenwerking. "Als we bij Ajax ergens in geloven, dan gaan we er ook voor", zo stelt hij op de clubwebsite. "Met ons team reizen we Europa door voor internationale toernooien tegen andere topclubs. Hierdoor staat er een stevig fundament en een interessant platform voor commerciële partijen. We merken dat er veel interesse is vanuit de markt en zijn dan ook erg blij dat Ziggo hier als eerste partner groots instapt."

Ajax heeft met Koen Weijland en Dani Hagebeuk twee eSporters in huis. Weijland laat zich tot dusver vooral zien op de internationale toernooien, terwijl Hagebeuk de Amsterdammers in de E-Divisie vertegenwoordigt. Hierin is hij na dertien speelronden nog zonder puntverlies en met een voorsprong van negen punten lijkt de weg naar de titel open te liggen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen