Hyballa weigert klankbord: "Verandering staf is paniekvoetbal"

10 april 2017, 19:08

NEC verkeert in degradatienood, dus stelde het bestuur van de Nijmegenaren voor om de technische staf van trainer Peter Hyballa aan te vullen met een ervaren klankbord. De Duitser wil daar echter niets van weten, zo vertelt hij tegen FOX Sports.

"Ik heb aangegeven dat het niet mijn voorkeur heeft om een ervaren coach naast me te krijgen. Daarmee zijn ze akkoord gegaan", zegt de coach van de huidige nummer zestien van de Eredivisie. "Alles wat je nu nog aan de staf zou veranderen, is paniekvoetbal. De club heeft daarna het vertrouwen in mij uitgesproken en aanvoerder Gregor Breinburg heeft dat vanmiddag ook gedaan. En dus gaan we gewoon tot het einde van het seizoen door met de huidige technische staf."

"Ik vind het goed dat Edwin de Kruijff (de technisch manager van NEC, red.) nadenkt over oplossingen, maar ik zie dat niet zitten", vervolgt Hyballa. "Om nu voor vier wedstrijden wat anders te gaan doen. Zolang ik hier zit, denk ik mee, en ik denk dat het ons niet helpt als we de staf veranderen. Mijn kracht is duidelijk zijn en dat ben ik nu ook geweest."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen