Ranieri: "Ik had bij Leicester City een probleem met iemand"

10 april 2017, 22:28

Claudio Ranieri leverde vorig seizoen een van de grootste stunts uit het moderne voetbal door met Leicester City kampioen van Engeland te worden. Desondanks werd hij dit seizoen wegens slechte prestaties ontslagen bij The Foxes. Hoewel het sindsdien een stuk beter ging met de ploeg, gelooft hij niet in een samenzwering van de spelers.

"Nee, nee. Ik geloof echt niet dat de spelers mij bewust de das om hebben gedaan", vertelt de Italiaanse manager in gesprek met Sky Sports. Hij denkt zelf aan iemand anders. "Het jaar voor we kampioen werden, had ik een probleem met iemand. Misschien heeft hij dit jaar, toen het slecht ging, geholpen me eruit te zetten." Wie dat is, dat wil Ranieri niet vertellen. "Ik ben een loyaal persoon. Wat ik wilde zeggen, heb ik diegene face-to-face laten weten."

Overigens vond Ranieri niet dat hij na de wedstrijd tegen Sevilla (2-1 nederlaag) ontslagen had moeten worden. "Voor mij voelde dat als juist als het keerpunt, zeker na de belangrijke uitgoal van Jamie Vardy. Maar op de terugweg naar Leicester hoorde ik dat ik ontslagen was. Dat was een schok voor mij en veel mensen om me heen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen